Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Ποιότητα
Ποιότητα

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX παράγονται σύμφωνα με τους ισχύοντες Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς κανονισμούς ποιότητας και είναι σχεδιαστικά προσαρμοσμένα στις Ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες και τρόπους εφαρμογής.

Η INTERMIX διατηρεί αυστηρό σύστημα ποιότητας για το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων της, από το εργοστάσιο της στην Ελευσίνα, το οποίο μάλιστα διαθέτει, από την TUV HELLAS, πιστοποιητικό συμμόρφωσης με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Για τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX που παράγονται στην Ελευσίνα, υπάρχουν Δηλώσεις Επιδόσεων και σήμανση CE, τα οποία είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά εδώ.

Η διαδικασία παραγωγής των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX, ελέγχεται σε κάθε στάδιο, από την παραλαβή των πρώτων υλών και την επεξεργασία αυτών, μέχρι και το τελικό προϊόν, ώστε να ελέγχεται και να διασφαλίζεται η σταθερή τους ποιότητα.

Οι τεχνικοί υπεύθυνοι της INTERMIX βρίσκονται κοντά στα έργα των πελατών, εξασφαλίζοντας ποιοτική και αμφίδρομη συνεργασία με τους κατασκευαστές και τα συνεργεία εφαρμογής, διαχέοντας την εμπειρία και την πολυετή γνώση που έχει αποκτηθεί από την INTERMIX, δίνοντας λύσεις σε μικρά ή μεγάλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, στην πορεία ενός έργου.

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies